Fornebuklinikken

  • Er et senter for kosmetisk plastikkirurgi. Senteret ble etablert som en 5-sengers klinikk i 1984 ved Fornebu i Bærum, og var da landets første spesialklinikk på sitt område.
  • FORNEBUKLINIKKEN var pionerer i Norden med permanent fettfjerning ( liposkulptur eller figurforming) og lekkasjesikre rue brystinnlegg i Norge. Klinikken og dens faste personale har opparbeidet en betydelig erfaring med de vanligste og internasjonalt aksepterte kosmetiske operasjoner. Klinikken er i dag markedsledende og søkes av pasienter fra inn- og utland.
  • Medisinsk ansvarlig er dr. Erik Dillerud som også har redaktøransvar for nettsidene til Fornebuklinikken sammen med dr. Pål Schistad. Dr. Dillerud er utdannet kosmetisk kirurg ved American Academy of Cosmetic Surgery og er godkjent etter norske forskrifter om kosmetisk plastikkirurgi. Han har over 20 års erfaring med de operasjoner nettsidene omhandler. Dr. Schistad har vært overlege ved Plastisk Kirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2001. Kirurgene besvarer spørsmål om kosmetisk kirurgi som ikke nettsidene gir deg svar på - via E-post.
  • Nettsidene våre er ment å inneholde fullstendig informasjon om internasjonalt akseptert kosmetisk plastikkirurgi. Vi har basert oss på vitenskapelige undersøkelser og egne erfaringer.
Fornebuklinikken foretar kosmetisk kirurgi, Brystforstørring med mer

Klinikken

Telefon: 67 11 54 20
Åpningstider: 0830 - 1530, fredag til kl. 13
Adresse: Martin Linges vei 9, 1367 Snarøya

Nyheter:

Lene Alexandra Øien og Aylar Lie

I den senere tid har vi fått mange spørsmål om hvorfor brystene til Lene Alexandra og Aylar ikke ser naturlige ut. Begge har som kjent fått operert inn silikonproteser. Det er ikke så enkelt å svare på dette uten å ha undersøkt verken Lene Alexandra eller Aylar. Men ut i fra bilder som ligger på nettet har vi visse "teorier". Noen har også spurt oss om de har mulighet for å få så store silikoninnlegg som Lene Alexandra og Aylar.

Les mer om Lene Alexandra Øien og Aylar Lie...

Ny bedøvelsesmåte

Når vi utfører brystforstørring under muskelen lager vi først et hulrom der innlegget skal ligge. To amerikanske forskere har funnet ut at hvis man skyller dette hulrommet med en form for lokalbedøvelse som heter MARCAIN, minsker smertene etterpå og behovet for smertestillende medisiner etterpå reduseres.

Mer...

Ekstrem forvandling

I den senere tid har vi kunnet se TV-programmer der plastiske kirurger har utført en rekke operasjoner på mennesker av begge kjønn. Operasjonene er blitt utført samtidig med tildels meget gode resultater og fornøyde deltagere. Programmene har vært strekt kritisert blant enkelte leger og politikere i Norge. Kritikken har gått på etikk og moral men også på at det er farlig å utføre så langvarige operasjoner. Vi har sett på en amerikansk forskningsrapport om denne problemstillingen.

Les mer

Tips en vennSkriv ut siden